اگر اطلاع مى دادند، با دست پر و با قدرت شرکت مى کردیم
بانوى تولید کننده ى نهاوندى که با کار و تلاش چند ساله توانسته است به تولید فرش هاى ارزشمند و صادراتى دست یابد و گامى مهمدر جهت رونق تولید داخلى بردارد؛ از مسئولان متولى گردشگرى و صنایع دستى گلایه مند است.
در روزهاى گذشته خبر عدم حضور شهرستان نهاوند در نمایشگاه گردشگرى که در پایتخت برگزار شده بود، تیتر اول بسیارى از رسانههاى شهرستان شد. در این میان اما متولى اصلى حوزه گردشگرى نهاوند علت این عدم حضور را شهردارى ، فرماندارى و … اعلام کرد،در حالى که کارشناسان، تولیدکنندگان و فعالین حوزه گردشگرى نظر دیگرى داشتند.
در همین رابطه با خانم احمدى تولید کننده فرش در شهرستان نهاوند وارد صحبت شدیم.
٧ سال تجربه حضور در نمایشگاه داشتیم
احمدى گفت: حدود ٧ سال چنین نمایشگاه هایى برقرار بود که امسال با نام نمایشگاه گردشگرى مطرح شد. از آنجا که محصولات،تولیدات و گردشگرى کل شهرستان در دایره این نمایشگاه مطرح مى شود، بیشتر ادارات شهرستان به خصوص جهاد کشاورزى،فرماندارى، صنعت و معدن و میراث فرهنگى دخیل هستند.
اطلاع ندادند، اگر می دادند مى رفتیم
وی افزود: من از آنجا که در نمایشگاه هاى قبلى شرکت مى کردم و برایم نمایشگاه هاى حوزه گردشگرى مهم بود از برخی مسئولینجویا شدم که اطلاعى به بنده ندادند.
احمدى گفت: اطلاعات درستى به ما ندادند و از میراث فرهنگى نیز خبرى براى ما ارسال نشد که اگر مطلع بودیم با دست پر و با قدرتشرکت می کردیم، مثل سالهاى قبل که در درون غرفه از عرقیجات و گیاهان دارویى تا فرش دست بافت و سایر محصولات را ارائه کردیم.
اطلاع مى دادند، هزینه را مى دادیم!
وى اضافه کرد: اگر نمایشگاه خصوصى هم بود باید اطلاع مى دادند. این ضعف متولى گردشگرى و میراث فرهنگى شهرستان نهاونداست. اگر هزینه اى هم بود با اطلاع رسانی نهایتا چند نفر هزینه را متقبل می شدند چراکه یقینا بازخورد خوبى داشت.
و کلام آخر بانوى تولید کننده نهاوندى
این نمایشگاه زمینه را براى خرید کلى محصولات خاص کشاورزى و معرفى آن به بازار فراهم می کند. موجب رونق گردشگرى خواهد شدو جاذبه هاى طبیعی و تاریخی را به نمایش می گذارد.
وی افزود: حضور در این نمایشگاه به نفع نهاوند است چرا که باعث رونق کسب و کار هاى محلى و معرفى سوغات نهاوند می شود. ما درعرقیجات گیاهی واقعا حرفى برای گفتن در استان و کشور داریم.