پول پاشی داوطلبان انتخابات مجلس به خیریه ها جرم انتخاباتی است؟

سخنگوی وزارت کشور در سال ۹۸ در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی گذشته اعلام کرده بود که اقداماتی مثل خرید و فروش رای، کمک های نقدی و غیرنقدی و توزیع اقلام و لوازم توسط داوطلبان انتخابات مجلس جرم بوده و در مرحله رسیدگی به صلاحیت ها مدنظر قرار می گیرد و باید دید آیا این موضوع کماکان زیر ذره بین نهاد های نظارتی است؟
انتخابات سال جاری شهرستان نهاوند یکی از پر گفت و شنود ترین رخداد های سیاسی سال های گذشته در توجه به پول پاشی برخی نامزد های انتخابات مجلس است. کسانی که برای رای آوری در ماه های گذشته اقدام به کمک های نقدی و غیرنقدی به اشخاص، اماکن عمومی و مذهبی، هیات ها و امور خیریه کردند تا شاید بتوانند با هزینه های هنگفت صاحب کرسی مجلس شوند.
این در حالی است که پیش از این و در انتخابات مجلس گذشته، کسانی که بعد از ثبت نام در انتخابات اقدام به پول پاشی های از این دست می کردند، اقدام آنان جرم انگاری شده است و در تایید صلاحیت ایشان تاثیر جدی داشت.
باید دید که نهاد های نظارتی چگونه با کسانی که پول را ابزاری برای سو استفاده از احتیاجات مردم یا سوار شدن بر کمبود ها برای رای آوری می دانند برخورد خواهند کرد.
عکس العمل مردم به خصوص بعد از اقدامات چند وقت گذشته در برخورد با یک خیریه خاص، قابل تامل بود و به روش های مختلف اعتراض خود به این رفتار را بیان کردند تا آنجا که برخی صاحب نظران در فضای مجازی آن را اقدامی غیر از رضای خدا تعبیر کرده بودند.
قطعا همانطور که مردم به کسانی که از نیاز هایشان نردبان می سازند روی خوش نشان نخواهند داد، نهاد های نظارتی نیز به افرادی با روحیه اشرافیت با دقت نظر توجه خواهند کرد.