تجلى اشرافیت در انتخابات مجلس نهاوند؟ / پول پاشى برخى نامزد هاى انتخاباتى براى جلب نظر مردم

بسیارى از کنشگران انتخاباتى در این دوره از انتخابات مجلس شهرستان نهاوند معتقدند که نقش پول پاشى هاى سنگین مى تواند نتیجه انتخابات را به نفع فرد یا گروه خاصى تغییر دهد. افرادی که به کانون های ثروت دسترسی دارند، با پول پاشی پیروز انتخابات میشوند و افراد متدین، کارآمد و مردمی عملا از صحنه انتخابات حذف خواهند شد.
انتظار از نهاد هاى نظارتى و برگزار کنندگان انتخابات آن است که افراد حاضر در رقابت به لحاظ اقتصادی شفاف تر و حتی پایبند تر به مبانی انقلاب و نظام باشند، که هر جا از این دو مورد فاصله گرفتیم مردم ضرر کردند و نظام اسلامى آسیب دید.
وقتى ارزش ها عوض شوند، آن وقت ظاهراً این التزام عملی به نظامی که قرار بود مقابل اشرافیت بایستد در همین تبلیغات انتخاباتی زیر پا گذاشته مى شود.
شایعات و گفت و شنود هاى درون مردم، نشان از خرج هاى هنگفت برخى نامزد هاى احتمالى مجلس پیش از احراز صلاحیت ها و جدی شدن انتخابات مجلس مى دهد. پول پاشى هایى که براى بسیارى از کنشگران سیاسى یک سوال بزرگ پدید آورده است؛ چگونه این خرج ها جبران خواهد شد؟
داستان پیوند نامشروع انتخابات و سرمایه هایی با منشا مختلف، در انتخابات برخى از نقاط کشور تمامی ندارد اما آیا باید اجازه داد تا این داستان به شهرستان نهاوند نیز سرایت کند؟
هزینه هاى ملیاردى در انتخابات باعث میشود نماینده دیگر وکیل مردم نباشد بلکه نماینده آن قشر و یا اشخاص خاص باشد که اشرافیت را ارزش مى دانند تا در مواقع اضطراری بتوانند از کمک و حمایت نماینده بهره ببرند.
نقش کنشگران و رهبران فکرى جامعه در نهادینه شدن این ارزش که انتخابات مجلس سرمایه گذارى رجل سیاسى براى کسب سود و منفعت نیست بلکه به آینده و زندگى مردم تاثیر مى گذارد، بسیار قابل توجه است.
شورای نگهبان و سیستمهای نظارتی و اطلاعاتی باید نظارت خود بر ورود پولهای هنگفت در انتخابات را تشدید کنند تا این افراد با حمایت و هزینهکرد پولهای بسیار وارد مجلس نشوند، چراکه در این صورت نمیتوانند دفاع خوبی از نظام و مردم داشته باشند و مجلسی شکل میگیرد که وامدار پول است.