اندارحکایت بُشکه های نوروزی
در راستای زیباسازی فضاهای شهری امروزه این اِلمان ها هستند که به ابزاری برای حفظ و معرفی هویت فرهنگی، تاریخی و اجتماعی تبدیل شده اند که حاصل خردجمعی و نگاه کارشناسی در تصمیم گیری هاست ، برخی از الِمان ها نیز مناسبتی اند؛ همانند المان های نوروزی که شهرداری ها از آن در راستای زیباسازی محیط شهری به عنوان حرکتی فرهنگی با رعایت طراحی نوآورانه و خلاق از آن بهره میبرند.
شهرداری نهاوند نیز در همین راستا در سطح فضاهای سبز اقدام به نصب چهار اِلمان هفت سین نمود ازجمله ؛ میدان امام(ره) طرحی ساده اما مفهومی و قابل قبول، میدان آیت الله علمیرادیان ؛ المانی قدیمی اما زیبا و مورد پسند، پارک کوثر و میدان شهید سلیمانی که متاسفانه اِلمان های نوروزی پارک کوثر و میدان شهید سلیمانی بسیار ضعیف و ابتدایی اند که نه تنها بیننده نمیتواند با آن به سادگی ارتباط گیرد بلکه نوعی دلزدگی نیز در وی ایجاد مینماید.
مادامی المان های نوروزی۱۴۰۱ شهر نهاوند را با المان های نوروزی مرکز استان و شهرهای همجوار مقایسه کنیم، ضعف واحد زیباسازی شهرداری نهاوند در ارائه طرح های نازیبای مذکور که با بُشکه های بریده شده و بدون پوشش و ظرافت اند بیشتر عیان میشود !!!
باتوجه به طراحی و ساخت چندین المان قابل قبول در سطح شهر توسط واحدزیباسازی شهرداری نهاوند، انتظار نمیرفت المان نوروزی ضعیف میادین مذکور خروجی جدیدش باشد !!! در هر حال امیداست زین پس شهرداری نهاوند در نصب المان های مناسبتی و دائمی، با الگو گرفتن از ایده های خلاقانه ی جدید در سایر شهرها، با ارائه ی طرح های متنوع، زیبا و مفهومی در راستای احترام به حقوق شهروندی گام بردارد.
به قلم رضا مهدوی تبار